Copa del Rei
Esports 14/10/2011

Lucas Viale vol el Madrid com a rival de L'Hospitalet

L'autor de l'històric gol que va classificar els riberencs té clar el seu favorit

àngel Garreta
2 min
Lucas Viale en el partit disputat a Llagostera

L'HospitaletL'Hospitalet ha sumat el nom de Lucas Viale entre els destacats de la seva història. El jugador, amb un precís cop de cap a la sortida d'un córner, va donar la classificació per la propera ronda de la Copa del Rei al seu equip en el duel a partit únic disputat a Llagostera. El premi a aquesta diana serà rebre un equip dels importants de Primera Divisió a territori riberenc.

Pel futbolista "el de dimecres va ser un triomf molt important pel que significa jugar contra un equip europeu a la propera ronda. Va ser un partit difícil i molt obert. De fet també cal felicitar al Llagostera per la seva trajectòria i perquè ens va posar les coses molt complicades". El defensa es mostra "molt satisfet per poder donar una alegria així a la nostra afició, que ens va recolzar en gran nombre al partit".

Entre els possibles rivals que li poden tocar a L'Hospitalet en el sorteig d'aquest migdia a la seu de la RFEF, Viale té clar quin equip desitja. "Qualsevol rival fa il·lusió, però personalment vull que ens toqui el Madrid. Jugar en un escenari com el Santiago Bernabéu seria una experiència única i que sempre quedaria a la memòria de tots".

Pel que fa a l'estat actual del seu equip, Lucas Viale admet que el col·lectiu "es troba en un bon moment. De mica en mica agafem la línia de regularitat i ho hem demostrat als dos darrers partits de lliga i el de Copa del Rei. És probable que ho estiguem fent millor fora de casa, però també a la Feixa Llarga estem millorant el nostre futbol".

Vinyals vol el Barça

El tècnic del conjunt riberenc, Jordi Vinyals, prefereix que la 'grossa' del sorteig sigui el Barça. L'entrenador creu que "si vaig al Camp Nou, segur que m'ho passaré millor. A més allà hi ha molta gent que conec i serà una eliminatòria molt còmode en aquest sentit. No obstant, qualsevol rival serà bo i a la vegada important, dels millors d'Europa".

stats