09/02/2016

La maleïda pedra japonesa

1. Messi

Ahir Leo Messi no va ser a l’entrenament del Barça. Avui tampoc hi serà. Demà, com que no haurà de viatjar a València, també podrà descansar. Això li permetrà fer net del pòsit molest que li va quedar d’expulsar la sorra del ronyó. Segons fonts argentines, el jugador visitarà avui l’uròleg per a una litotrícia que no requerirà ni ingrés.

2. Suárez

Amb 20 gols torna a ser pitxitxi. La curiositat no és tant que n’hagi marcat 14 a casa i només 6 a fora, sinó que de tots els gols a camp rival, el de Llevant va ser el primer que no va donar punts. En tots els anteriors (Bilbao, Getafe, Madrid i València), sempre va avançar-nos al marcador. Pocs però bons.

3. Penals

Enmig d’aquest Barça de rècords hi ha una dada, insòlita, que està passant desapercebuda. Després de 22 jornades, és l’únic equip de la Lliga al qual encara no han xiulat cap penal en contra. No havia passat mai. No donem idees. Però la veritat és que ens arriben tan poc que no donem gaires motius.

4. Arda

L’staff està encantat amb el turc. Creuen que des de l’estiu s’ha integrat i ha sumat. Però tot i que porta quatre anys a la Lliga, els sorprèn que no vol aprendre ni castellà. Per entendre’s al camp ja en sap prou, però a fora creu que la millor manera de blindar-se de l’entorn és no entenent què s’hi diu. Tossut.

5. Masip

El 7 a 0 del partit d’anada pot significar accedir a la final de la Copa podent reservar, fins i tot, Ter Stegen. Així, l’alineació de demà a Mestalla podria ser: Masip, Aleix, Bartra, Vermaelen, Adriano; Samper, Sergi Roberto, Kaptoum; Arda, Munir i Sandro. I a la segona part, potser Douglas. I tranquils.