Futbol Català
Esports 06/03/2012

El tècnic del Badalona creu que la lliga és com la F-1: "El Balears és Vettel i la resta anem darrere seu"

Manolo Márquez confia en les possibilitats de promoció d'ascens del seu equip

Ara
1 min
El tècnic escapulat a la TV badalonina

BadalonaEl màxim responsable tècnic del Badalona, Manolo Márquez, va passar pel programa 'L'Esport', de Televisió de Badalona, per repassar l'actualitat del seu equip al grup tercer de Segona B. L'entrenador considera que diumenge passat, a Oriola, "l'equip ho va fer tot per aconseguir la victòria. Va ser un partit molt bo, tot i el regust de l'empat. Vam merèixer molt més". Márquez no està preocupat per la falta d'efectivitat de l'equip. "Estaria preocupat si no tinguéssim ocasions, però en tenim", afirma.

Segons el preparador del conjunt badaloní, dins el seu equip "els jugadors són optimistes i estan molt endollats. Esperem poder rematar aquestes sensacions amb una bona classificació final". Márquez compara el campionat amb el mundial de cotxes i afirma que "si mirem la classificació, això sembla una graella de Fórmula 1. L'Atlètic Balears és Vettel i la resta anem darrere seu. Tenim totes les opcions intactes perquè la distància és molt estreta".

Al programa de la televisió local badalonina el tècnic va fer una crida a tothom que envolta l'entitat i va afirmar que "ara mateix necessitem a tothom al costat: directiva, afició, tècnics, jugadors, premsa... Si volem veure el Badalona entre els quatre primers, cal anar junts".

stats