Esports 28/02/2011

"Els set punts no són cosa del calendari, el dia que el Reial Madrid va coincidir amb el Barça li'n van fer 5"

Mentre el redactor en cap del diari Marca critica les contínues queixes de Mourinho per justificar la mala sort de l'equip blanc, l'As defensa les tesis de l'entrenador blanc i afirma que l'equip s'ha vist desfavorit en nou moments de la Lliga pel que fa al dia i l'hora dels partits

Redacció
2 min
José Mourinho durant el partit contra el Sevilla de Copa del Rei.

BarcelonaA José Mourinho se li acaben les excuses. Si més no, aquesta és l'opinió de Roberto Palomar, que, a la contraportada del diari Marca, critica les queixes de l'entrenador blanc pel que fa al calendari imposat i la seva suposada influència en els mals resultats del Reial Madrid. "El dia que el calendari li va fer coincidir en dia i hora amb el Barça, al Reial Madrid li'n van fer cinc", recorda el redactor en cap del diari. La llista de queixes de l'entrenador, assegura, no és curta: prèviament ha trobat pegues a la gespa, , als àrbitres, als quarts àrbitres, a Valdano, als entrandors rivals i a un llarg etcètera.

El problema de l'equip blanc és, segons Palomar, "el sistema d'empats que Mourinho va cultivar quan era a Itàlia", que "no té vigència a Espanya". A més, "l'equip no va tenir sort en el darrer partit ni la va buscar", assegura, en referència am l'empat de dissabte contra el Deportivo. Mourinho també s'equivocaria a l'hora de triar quins jugadors surten al camp. El periodista afirma que "hi ha jugadors que sobren i haurien de ser els seus propis companys els qui els aïllessin com a elements nocius per al futbol" i en posa exemples: David Navarro, que va agredir greument al cap Fernando Llorente.

El País i les "conspiracions de Mourinho"

En aquesta mateixa línia s'expressa José Samano, d'El País. Aquest cop, les crítiques de l'entrenador blanc són considerades "conspiracions". "Si fos així, s'estaria posant en dubte l'autoritat dels mandataris del club: Florentino Pérez i Jorge Valdano. En absolut". El que a primera vista sembla un atac de victimisme podria ser, segons Samano, una mostra més de l'afany de controlar-ho tot de Mourinho. "Si hi ha conspiració, que Mourinho,únic i especial, denunciï la ingravidesa de qui va ser escollit per, entre d'altres coses, contractar-lo a ell. Si no, que calli i respecti una institució i els seus dirigents, amb molt més pedigrí que ell", sentencia el periodista.

L'As, comprensiu amb Mourinho

El rotatiu esportiu madrileny, en canvi, pren nota de les queixes de Mourinho pel calendari i assegura que el Reial Madrid s'ha vist desfavorit en nou moments de la Lliga pel que fa al dia i l'hora dels partits. "El Madrid va arribar a encadenar tres partits en set dies de setembre. Ajax, Reial Societat i Espanyol", apunta, mentre assenyala els responsables d'aquests greuges comparatius: "Aquesta matèria correspon als propietaris dels drets televisius de la majoria dels clubs, Mediapro, el president de la qual és Jaume Roures, que proposa a la Lliga els horaris segons suposats interessos d'audiència".

stats