DIRECTIVA
Esports 05/01/2012

El club fa marxa enrere i no canviarà la gespa del Camp Nou

Martí Molina
2 min
El club fa marxa enrere i no canviarà la gespa del Camp Nou

BARCELONAFinalment el Barça ha fet marxa enrere i no canviarà la gespa del Camp Nou. El club ho va anunciar ahir en un comunicat en què assegurava que les condicions del terreny de joc de l'estadi blaugrana havien millorat en les últimes setmanes i que, per tant, no era necessari fer aquesta substitució al gener, tal com estava previst inicialment.

La directiva del Barça, a petició de jugadors i tècnics, havia accedit a canviar la gespa de l'estadi abans d'acabar el 2011. La nova arribaria d'Alemanya, perquè tingués la millor qualitat per suportar les baixes temperatures i passar l'hivern amb millors garanties.

Tanmateix, aquesta opció ja s'havia ajornat fins després del partit contra l'Osasuna, ja que el club no tenia garanties que l'herba arrelés prou bé abans del compromís de Copa del Rei. D'aquesta manera, el club havia previst iniciar les obres avui, però ahir a la tarda es va informar que l'operació quedava definitivament cancel·lada.

El Barça va explicar que la decisió es va prendre ahir mateix, després que "la direcció tècnica, els jugadors i els entrenadors del primer equip constatessin que l'estat de la gespa havia evolucionat de manera molt satisfactòria en els últims dies, després del tractament específic que se li havia aplicat".

El comunicat oficial també explicava que la gespa actual havia "respost molt millor del que estava previst als tractaments específics que se li havien aplicat" durant l'aturada de Lliga, afavorida en part per "les altes temperatures i l'exposició a la llum solar durant el dia i la il·luminació artificial durant la nit.

La nova gespa es destinarà finalment a substituir el terreny de joc del camp número 4 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper, on s'entrenen el Barça B i el Juvenil A. Les obres començaran avui mateix.

stats