Hoquei herba
Esports 27/08/2011

Anglaterra torna a deixar Espanya sense la medalla de bronze en un Europeu (1-2)

Per quart Europeu consecutiu la selecció femenina, formada principalment per jugadores catalanes, ha topat amb Anglaterra i s'ha quedat a les portes del bronze

Georgina Oliva, decebuda després que Anglaterra marqués el segon gol

MönchengladbachPer quart Europeu consecutiu la selecció femenina ha topat amb Anglaterra i s'ha quedat a les portes del bronze. Un gol quan faltaven dos minuts pel final de Helen Richardson ha posat fi a les esperances del combinat format principalment per jugadores catalanes, que ha tornat a rendir a un bon nivell però que tanca l'Europeu sense medalla.

Encara que amb la seva derrota a semifinals davant Alemanya havia perdut l'opció de la classificació directa per als Jocs de Londres, el combinat estatal encarava amb ambició la lluita pel bronze.

Les jugadores angleses han portat el pes del partit, però qui ha aconseguit avançar-se al marcador ha estat l'equip espanyol. Després d'un primer temps sense gols, Sílvia Muñoz ha aprofitat el rebuig d'un penal-córner al minut 46 (0-1) i que feia somniar trencar el malefici del bronze.

No obstant això, Anglaterra no ho ha permès i ha pogut empatar, només cinc minuts després. Helen Richardson ha marcat després de desviar a la porteria un xut d'Alex Danson (minut 51).

La inèrcia del gol ha incrementat el control del conjunt anglès, que ha desplegat el seu millor joc a continuació fins que, quan faltaven pocs minuts pel final, Richardson ha marcat amb un xut de revés que ha superat Maria López de Eguilaz. Tot i la reclamació de les jugadores de l'equip espanyol del vídeo, ha pujat al marcador i ha significat el 2-1 definitiu.