Hoquei Herba
Esports 24/04/2011

L'Atlètic cau eliminat a mans del Club de Campo i no serà a la 'Final Four' de l'Euro Hockey League

Els groc-i-negres s'han avançat en el marcador però l'empat dels madrilenys ha portat a una pròrroga sense gols i a l'u contra u ha guanyat el Club de Campo

Oriol Malgosa
Els jugadors del Club de Campo celebren la classificació per la 'Final Four'

MatadeperaL'Atlètic ha dit adéu al seu somni de jugar la final four de la lliga europea per primera vegada en caure eliminat contra el mateix equip que el va privar d'aixecar la Copa del Rei fa tres setmanes, el Club de Campo. L'equip terrassenc s'ha avançat en el marcador amb un gol de Roc Oliva però els madrilenys han empatat en l'únic penal que ha cedit la defensa de l'Atlètic i han forçat la pròrroga. No s'ha marcat cap gol en els deu minuts de temps extra i els de Roger Pallarols han acabat eliminats amb dues polèmiques decisions del videumpire als llançaments de shoot-outs.

L'Atlètic ha començat dominant el partit de quarts de final i Roc Oliva ha marcat l'1 a 0 al minut 13 de partit amb un potent xut després de rebre una passada llarga de Jan Castelló. No hi hagut gaire més opcions de gol durant una primera part, on no s'ha llançat cap penal-córner, i s'ha arribat al final dels primers 35 minuts amb la mínima avantatge dels de Can Salas. L'Atlètic controlava el joc però tal com ha dit el seu entrenador a la xerrada de la mitja part, un gol tornava a fer entrar de ple els de Xavi Arnau al partit i així ha estat. Al minut 15 de la segona meitat la defensa terrassenca ha cedit la primera falta dins de l'àrea i això ho ha aprofitat Willy Schikendantz, el màxim anotador de la història de l'EHL, per empatar el partit i forçar la pròrroga.

En els deu minuts de temps extra l'Atlètic ha tingut quasi les mateixes opcions de gol que en la resta de partit i ha pogut sentenciar la seva classificació. Una bona jugada de Miki Delàs per banda dreta ha estat rebutjada per l'stick de l'exporter de l'Atlètic, Xavi Castillano, quan Roc Oliva només l'havia de rematar a porteria. El mateix Oliva ha pogut fer el 2 a 1 amb un xut creuat que ha sortit un pèl desviat.

La sort de l'Atlètic doncs s'ha acabat decidint una altra vegada en els llançaments de shoot-outs on en aquesta ocasió tot li ha estat desfavorable. Sergi Enrique ha transformat el primer llançament del seu equip i després que l'àrbitre xiulés gol, el videoumpire demanat pels madrilenys l'ha acabat anul·lant. Schikendantz ha transformat el seu llançament i Roc Oliva ha marcat posteriorment per l'Atlètic, però l'àrbitre ha xiulat abans que la pilota entrés a la porteria i no ha donat el gol, tot i que el vídeo demostrés que encara restava un segon quan la pilota ha creuat la línia. Bosco Pérez-Pla ha marcat el segon u contra u del Club de Campo i ha donat la classificació al seu equip, que ha acabat amb el somni europeu groc-i-negre per quart any consecutiu.