HOQUEI SALA
Esports 13/02/2011

L’Atlètic es proclama campió d’Espanya d’Hoquei Sala al vèncer el Club de Campo als ‘strokes’

Els groc-i-negres han tingut les millors oportunitats en un partit sense cap penal-córner que ha acabat amb un insòlit empat a zero

Oriol Malgosa
Sergi Enrique, de l'Atlètic Terrassa, aixeca la copa de Campió d'Espanya d'hoquei sala

MatadeperaL’Atlètic ha aixecat el seu quinzè campionat estatal d’hoquei sala després de superar el Club de Campo en la tanda de penals-stroke. El conjunt de Roger Pallarols ha portat la iniciativa del partit en tot moment, però malgrat les clares ocasions de gol no ha pogut marcar ni en el temps reglamentari ni en la pròrroga. Inyaki Freixa ha tingut la victòria al seu stick quan ha llançat un stroke a l’últim minut, però el públic del pavelló municipal de Matadepera ha hagut d’esperar per veure com l’Atlètic aconseguia la copa.

Amb aquesta victòria, els groc-i-negres s’han tret l’espina de la temporada passada, quan van perdre contra el conjunt madrileny en la final amb una jugada polèmica.

D’aquesta manera, l’Atlètic també s’ha classificat per jugar la Copa d’Europa de la temporada vinent, competició en la que prendrà part el Club de Campo el proper cap de setmana com a campió d’Espanya de l’any passat.

Els dos altres representants catalans, Egara i CD Terrassa, s’han disputat la medalla de bronze en un partit que també ha arribat a la tanda d’strokes. El conjunt de Ramon Rius ha estat més encertat des dels set metres i ha obtingut la tercera posició davant de l’equip amfitrió, que no ha pogut posar la cirereta a un bon torneig.

L’equip femení del CD Terrassa també s’ha quedat a les portes de l’èxit. Les vermelles han perdut amb un gol d’or del Club de Campo després que s’arribés als 40 minuts amb empat a 1. L’altre participant català al Campionat d’Espanya femení ha estat l’Egara, que ha obtingut la quarta posició al perdre contra el SPV ’51 per 3 a 1.