HOQUEI HERBA MASCULÍ
Esports 05/06/2011

Roc Oliva guia l’Atlètic de Terrassa en la consecució de la seva dinovena lliga

Els groc-i-negres han perllongat la seva hegemonia al superar per 3 a 2 al Club de Campo i aixecar el seu setè títol de lliga en els últims vuit anys

Oriol Malgosa
Atlètic de Terrassa.

MatadeperaPartit ajustat, gol als últims minuts i la copa que es queda a Can Salas. El guió de la lliga de Divisió d'Honor de l'última dècada sembla estar preestablert. Avui, per setena vegada en els últims vuit anys, l'Atlètic ha tornat a imposar-se en la final del play-off a 'la Catedral' del hockey estatal i davant d'una afició que ja s'ha acostumat als triomfs continus del seu equip.

Si ahir va ser Inyaki Freixa l'encarregat de forçar el tercer partit amb un gol, avui ha estat Roc Oliva qui s'ha posat l'equip a l'esquena i ha donat la victòria a l'Atlètic amb dos gols i un recital de jugades que el confirmen com el jugador més determinant dels groc-i-negres. Però la victòria dels terrassencs tampoc hauria estat possible sense la gran defensa de penal-córner que ha dirigit Cristian Peñalba. L'Atlètic ha sabut aturar l'arma letal dels madrilenys, que han llançat fins a sis penals en la primera meitat sense poder foradar la porteria local.

Els de Roger Pallarols, en canvi, han hagut de trenar jugades per posar a prova el porter català dels madrilenys, Xavi Castillano. L'exatlètic ha evitat el primer gol dels locals en un llançament d'Ignasi Guerrero al minut 25, però no ha pogut fer res davant del remat d'Inyaki Freixa, que a cinc minuts per la mitja part ha posat l'1 a 0 en el marcador.

A la represa, els madrilenys han arrencat amb més força i s'han fet amb el control de la pilota. Al minut 46 i en el seu vuitè penal del partit, el Club de Campo ha empatat el marcador amb un llançament de Willy Schickendantz que ha desviat un defensa terrassenc amb el peu. Cinc minuts més tard, l'Atlètic ha transformat el seu primer penal del partit, però l'àrbitre Marcelo Servetto no ha aplicat correctament la llei de l'avantatge i el gol no ha pujat al marcador. Els terrassencs han fet justícia quan Roc Oliva ha marcat el 2 a 1 amb un fort xut de revés. Amb el nou avantatge l'Atlètic ha controlat molt més el partit però els de Xavi Arnau han tornat a posar les taules amb el segon gol de Schickendantz a nou minuts del final. L'Atlètic ha pogut marcar el tercer en la jugada següent però no ha estat fins a 5 minuts del final quan Roc Oliva ha marcat el gol de la victòria amb un llançament de penal.