HOQUEI HERBA
Esports 04/06/2011

L’Atlètic força el tercer partit de la final del ‘play-off’ contra el Club de Campo gràcies a un gol d’or d’Inyaki Freixa (3-2)

Els terrassencs han patit per empatar la sèrie però demà tindran l'oportunitat de guanyar el dinovè títol de lliga, el setè dels últims vuit, davant de la seva afició

Oriol Malgosa
Oriol Peremiquel, que ha marcat el segon gol de l'Atlètic, controla la pilota.

MatadeperaL'Atlètic ha superat totes les adversitats per forçar el tercer partit de la final del play-off al títol de lliga. Els groc-i-negres han dominat el primer temps on s'han avançat per 2 gols a 0, però un renovat Club de Campo dirigit per Edi Tubau ha forçat la pròrroga amb dos gols de penal-córner. El conjunt madrileny ha pogut sentenciar el títol amb dos llançaments de penal en l'últim minut de partit, però els de Xavi Arnau han fallat i ho han pagat car. Al començament de la segona meitat de la pròrroga, Inyaki Freixa ha donat la victòria als locals amb un xut de revés que Tubau ha desviat a gol.

El Club de Campo ha superat els locals en els primers minut però ben aviat l'Atlètic s'ha fet amb el tempo del partit. Els groc-i-negres posaven el joc però els madrilenys tenien les ocasions més clares. La primera ha arribat al minut 6, quan un remat al segon pal ha fregat el travesser de la porteria defensada per Cristian Peñalba. I Willy Schickendantz ha tornat a posar l'ai al cor dels groc-i-negres quan al minut 18 ha llançat fora el primer penal del partit. Només tres minuts més tard, els locals han obtingut la recompensa al seu joc de combinació i després bona jugada per banda dreta Miki Delàs ha marcat l'1 a 0. Oriol Peremiquel ha allargat la diferència en el marcador set minuts més tard al rematar el primer penal dels terrassencs.

La segona meitat ha començat amb el 2 a 0 al marcador i un Atlètic sense voluntat ofensiva. Això ho ha aprofitat el Club de Campo, que al minut 46 ha retallat distàncies amb un gol de penal d'Oliver Markowsky. Els locals no es trobaven còmodes amb la pilota i les seves pèrdues les aprofitava Edi Tubau per plantar-se a l'àrea atlètica amb extrema facilitat. Una de les internades de l'egarenc amb el penal que Schikendantz ha utilitzat per empatar el partit a dos gols. Els madrilenys han pogut, fins i tot, sentenciar la lliga quan a falta d'un minut pel final han errat dos llançaments de penal. Llavors ha tornat l'èpica de Can Salas i un Inyaki Freixa gairebé desaparegut durant els 70 minuts, ha agafat la pilota a la banda esquerra i ha desfet l'empat amb un fort xut de revés que Edi Tubau ha introduït dins de la seva pròpia porteria.

Demà a 2/4 d'una es disputarà el tercer i definitiu partit, que confirmarà l'hegemonia de l'Atlètic en la lliga estatal, o donarà el primer títol de lliga de la història al Club de Campo.