HOQUEI HERBA
Esports 17/04/2011

L’Atlètic empata amb el Club de Campo, guanya el factor camp i es classifica per l’Euro Hockey League

El Polo ha empatat amb l'Egara i jugarà el 'play-off' amb el Club de Campo com a tercer classificat mentre que els ratllats, quarts, se les veuran amb l'Atlètic

Oriol Malgosa
2 min
Sergi Enrique (Atletic) xuta davant Koke Rodríguez

MatadeperaLa millor diferència en els enfrontaments directes ha acabat decidint l'ordre de les quatre places del play-off. L'Atlètic en tenia prou amb un empat a domicili contra el Club de Campo per acabar líder de la lliga regular, i així ho ha fet. El mateix ha passat amb el Polo, que rebia l'Egara amb el gol average particular a favor i l'empat a tres final li ha donat la tercera posició de la taula.

D'aquí a quinze dies començarà un play-off que es preveu apassionant. Atlètic i Club de Campo jugaran el primer dels tres enfrontaments fora de casa i el cap de setmana següent es disputaran el segon i el tercer partit, aquest últim només en cas d'empat.

L'Atlètic ha aconseguit un dels objectius de la temporada en classificar-se per l'Euro Hockey League i aconseguir tenir el factor camp a favor en les dues eliminatòries del play-off. L'equip groc-i-negre guanyava 0 a 2 a la mitja part gràcies als gols de Florian Michel i Pere Castelló però els madrilenys els han fet suar fins a l'últim moment, ja que han aconseguit empatar a 2 i han disposat de dos penals a l'últim minut per marcar el tercer.

Al derbi català, Polo i Egara es jugaven més que la tercera plaça. L'empat a tres entre els dos els donaria automàticament la classificació per l'Euro Hockey League als barcelonins en cas que no arribessin a la final de la lliga i aquesta la juguessin l'Atlètic i el Club de Campo, ja classificats per la competició europea.

A la lliga per la permanència s'han enfrontat el Terrassa i el Vallès en un partit que també ha acabat amb empat a tres. Els de Can Salas guanyaven per 1 a 3 però dos penals de l'internacional Xavi Lleonart han acabat repartint els punts entre un Terrassa, ja salvat, i un Vallès que començarà l'última fase amb 7 punts, a 4 de la salvació.

stats