OPERACIÓ GALGO
Esports 10/12/2010

Blanco: “Sembla que quan estàs dopat, el que has fet a la vida no val. Això és un error”

El president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha afirmat que està "dolgut, sorprès i autènticament impactat"

Redacció
1 min
Alejandro Blanco ha impartit la conferència "Esports i Valors"

ValladolidEl president del Comitè Olímpic Espanyol, Alejandro Blanco, ha participat en unes jornades sobre la situació de l'esport organitzades per la Junta de Castella i Lleó i ha assegurat que sembla que, quan algú es dopa, "el que has fet a la vida no val per a res" i ho ha qualificat d'error.

La conferència sobre "Esports i Valors" de Blanco ha estat clarament marcada per l'operació Galgo efectuada per la Guàrdia Civil, després de la que l'atleta Marta Domínguez ha estat detinguda per subministrar substàncies dopants a altres esportistes. "Estic dolgut, sorprès i autènticament impactat, per la categoria de Marta i pel que és en l'esport espanyol i mundial".

Blanco ha dit que la notícia ha suposat una "maçada per a l'esport espanyol". "Quan una cosa així succeeix faig una crida i aplaudeixo a aquells esportistes, que són la immensa majoria, que estan competint de forma neta". Malgrat la notícia, Blanco ha demanat prudència, ja que "les diligències encara no estan totalment cobertes i, per tant, les valoracions cal fer-les quan es conegui la veritat".

stats