OPERACIÓ GALGO
Esports 24/01/2011

Reyes Estévez: "Vaig ser al lloc equivocat en el moment equivocat"

L'atleta català, excampió d'Europa dels 1.500, ha declarat avui al jutjat d'instrucció número 24 de Madrid i ha ratificat que mai va utilitzar substàncies prohibides

Redacció
1 min
Reyes Estévez

MadridL'atleta Reyes Estévez, excampió d'Europa dels 1.500, ha ratificat avui que mai va utilitzar substàncies prohibides i va dir que va ser "al lloc equivocat en el moment equivocat" després de declarar com a testimoni al jutjat d'instrucció número 24 de Madrid, que instrueix el sumari de l'operació Galgo.

"Aquí el que hi ha és molt d'arròs i poc pollastre", ha comentat Estévez després d'abandonar el jutjat, on ha declarat durant mitja hora, i ha assegurat que la seva presència en fotos al costat de persones implicades en el cas no obeeix a la seva participació en activitats prohibides.

Estévez, que s'ha mostrat tranquil, ha explicat que havia declarat com a testimoni perquè havia aparegut "en unes fotos d'una reunió". "He comentat el que vaig veure al fiscal, a la jutgessa i als advocats. En aquesta reunió no va haver-hi substàncies dopants i estic tranquil perquè mai vaig utilitzar ni vaig veure substàncies prohibides", ha afirmat.

El guanyador de dues medalles de bronze mundialistes s'ha vist involucrat en l'operació Galgo per haver entrenat amb Manuel Pascua Piqueras, un dels imputats en el cas que instrueix la jutgessa Mercedes Pérez Barrios. "Estic centrat a acabar tot aquest assumpte per poder entrenar amb normalitat. De moment, els entrenaments me'ls està supervisant Luis Manuel Landa, perquè és un dels requisists per poder utilitzar la residència Blume", ha dit.

Estévez, que valora la possibilitat de tornar a viure a Barcelona i entrenar-s'hi, ha comentat que "no és definitiu" que Landa, responsable nacional de fons, sigui el seu entrenador. "Confio que tot això es resolgui al més aviat millor i es torni a parlar bé de l'atletisme", ha conclòs.

stats