OPERACIÓ GALGO
Esports 10/12/2010

Més de 60 atletes esperen que els culpables “siguin castigats” i els innocents "rescabalats"

En un comunicat, Chema Martínez, Manolo Martínez, Ruth Beitia i Jesús España, entre d'altres, demanen "que els culpables paguin i els innocents siguin rescabalats"

Redacció
1 min

MadridMés de seixanta atletes espanyols, entre els que destaquen Chema Martínez, Manolo Martínez, Ruth Beitia o Jesús España, s'han mostrat "esperançats" pel procés iniciat per l'operació Galgo, al temps que esperen que "els culpables paguin i els innocents siguin rescabalats".

Aquests esportistes, juntament amb d'altres com Mayte Martínez, Arturo Casado o Carlota Castrejana, han fet públiques aquestes declaracions a través d'un comunicat que ha distribuït la Federació Espanyola d'Atletisme.

"Recolzem amb total determinació el procés judicial iniciat, ens sembla el camí correcte cap a l'eradicació del dopatge", escriuen els atletes, que demanen "que s'arribi al final i que es depurin totes les responsabilitats". "Volem que l'assumpte no es quedi en sancions esportives per a algun atleta, mentre que les persones que distribueixen, inciten i assessoren, per al consum d'aquestes substàncies, tornin a sortir impunes", han conclòs.

stats