OPERACIÓ GALGO
Esports 24/01/2011

José Luis Pascua: "Sóc totalment innocent"

El preparador esportiu, germà de Manuel Pascua, afirma que està "al marge de tota la trama" i que confia en la justícia i en què tot es resolgui el més aviat possible

Redacció
1 min

MadridEl preparador esportiu José Luis Pascua ha assegurat que és "totalment innocent" i que està "al marge" de l'operació Galgo, després de declarar com a imputat davant la jutgessa Mercedes Pérez Barrios, titular del jutjat d'instrucció número 24 que investiga el cas.

"Estic al marge de tota aquesta trama i sóc totalment innocent. Confio en la justícia i en què això es resolgui el més aviat millor, tot i que ja m'ha causat un dany irreparable", ha indicat Pascua a la seva sortida del jutjat.

Per defensar la seva innocència, José Luis Pascua ha recordat que la jutgessa en el seu dia va denegar l'ordre de registre del seu domicili i que ell li va oferir el seu ordinador perquè fos revisat pels agents policials quan es va iniciar la investigació.

Pascua, que va ser l'últim dels citats en declarar aquest dilluns, no va voler oferir cap opinió en torn al seu germà Manuel Pascua, un altre dels imputats en l'operació i entrenador d'atletes como Nuria Fernández i Reyes Estévez, que han comparegut aquest matí també al jutjat.

stats