Futbol Sala
Esports 11/02/2011

El Barça Alusport abusa del Guadalajara (10-0)

L'equip que entrena Marc Carmona destrossa el cuer de la Lliga, i al descans ja guanyava per 7-0. El Barça continua líder en solitari

Martí Molina
1 min
Wilde celebra un gol

BarcelonaEl Barça Alusport no ha tingut pietat del cuer de la classificació, el Guadalajara, un equip que tan sols ha sumat un punt en els 20 partits que ha disputat, i que perdrà sense remei la categoria. Res no ha destorbat els jugadors de Marc Carmona, ni el fet de jugar contra l'últim, ni haver guanyat la Copa, ni l'ovació de la grada en oferir el títol de campió. El domini dels blaugranes ha estat absolut, i a la mitja part ja guanyaven per 7-0, gràcies als gols d'Igor, Chico (2), Jordi Torras, Javi Rodríguez (2) i Wilde.

Amb aquest avantatge, el Barça Alusport s'ha pres la segona meitat amb més calma, tot i que en cap moment ha deixat de dominar el partit, i ha anotat tres gols més gràcies a Igor, Wilde i Fernandao. El partit també ha servit perquè Carmona situés sobre la pista 3 jugadors del filial: Sergio Serra, Eric Martel i Àlex Verdejo.

Barça Alusport 10 – Gestesa Guadalajara 0

BARÇA (7+3): Paco Sedano, Chico (2), Igor (2), Saad, Wilde (2) –cinc inicial-, Fernandão (1), Javi Rodríguez (2), Jordi Torras (1), Sepe, Verdejo, Eric Martel i Cristian

GUADALAJARA (0+0): Fran Noguera, Juanillo, Jesús Calvo, Javi Cala, Blecua –cinc inicial-, Chino, Velasco, Kensuke, Rubén, Cristian, Perete i Dani.

GOLS: 1-0, Igor (1’); 2-0, Chico (3’); 3-0, Jordi Torras (6’); 4-0, Javi Rodríguez (6’); 5-0, Chico (7’); 6-0, Javi Rodríguez (12’); 7-0, Wilde (18’); 8-0, Igor (23’); 9-0, Wilde (25’); 10-0, Fernandão (32’).

ÀRBITRES: Gracia Marín i Munez Carpintero. Grogues al blaugrana Fernandão i al visitants Juanillo, Perete i Velasco.

PISTA: Palau Blaugrana (2.141 espectadors).

stats