Futbol sala
Esports 24/02/2012

El Barça Alusport pateix però guanya a l'Umacon Saragossa i segueix líder (3-4)

Els blaugranes han hagut de remuntar en dues ocasions i, en uns últims minuts frenètics, s'han endut la victòria amb un gol de Torras gairebé sobre la botzina

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport segueix líder després de superar l'Umacon Saragossa per 3-4. Els blaugranes han patit molt a la pista dels aragonesos, que s'han avançat en el marcador en dues ocasions i, a un minut del final, han aconseguit empatar el partit.

Un gol de Keny al minut 2 de partit ha obert el marcador. Wilde, en la següent jugada, ha aconseguit l'empat. El marcador no s'ha mogut fins el descans.

A la represa, els aragonesos han tornat a posar-se per davant amb un gol de Joan al minut 26. Torras, al 30', ha situat el 2-2. Els blaugranes han arriscat a falta de quatre minuts per acabar, fent jugar Javi Rodríguez de porter-jugador. El resultat ha sigut el 2-3, obra de Torras al minut 38.

Un penal ha permès els locals fer el 3-3, però novament Torras, amb un últim gol a pocs segons d'acabar, ha aconseguit el 3-4 que dóna la victòria al Barça i el permet seguir líders.

stats