Futbol Sala
Esports 17/03/2012

El Barça Alusport segueix líder després d'empatar a Múrcia (4-4) en un partit ple d'alternatives

Els blaugranes han empatat amb els murcians en un partit molt emocionant que s'ha decidit a falta de 16 segons, quan el local Kike ha aconseguit salvar un punt per a ElPozo

Alex i Bebe, d'ElPozo Múrcia, davant el blaugrana Fernandao

BarcelonaEl Barça Alusport segueix sense guanyar a la pista d'ElPozo Múrcia, on no suma un triomf des de fa 16 anys, però aquest migdia, com a mínim, ha aconseguit un valuós empat després de remuntar un marcador advers en la segona meitat. Els de Marc Carmona han situat el resultat en un 3-4 positiu, però un gol del local Kike a setze segons per acabar el matx ha situat el definitiu 4-4 en l'electrònic. Els blaugranes segueixen líders, empatats a 58 punts amb el seu adversari avui.

El partit ha començat amb els jugadors d'ElPozo Múrcia fent el passadís als blaugranes com a campions de la Copa d'Espanya. El Barça Alusport ha sortit intens, amb ganes de vèncer a la pista murciana. No ha sigut, però, fins a la segona meitat, quan han arribat els gols. Wilde, amb un golàs per l'escaire, ha fet el 0-1 només començar el segon temps. La resposta murciana no s'ha fet esperar i Miguelín, amb un gol afortunat, ha empatat un minut més tard.

El Barça, dominador de la pilota, ha seguit portant el ritme del joc però sense poder materialitzar les ocasions. Sí han estat efectius els locals, que en dos hàbils contraatacs han pogut agafar dos gols d'avantatge. De Bail al minut 27 i Miguelín al 33 han situat un 3-1 que deixava les coses molt difícils per als blaugranes. Però un penal comès sobre Fernandao ha permès Javi Rodríguez escurçar diferències al minut 33 i, segons després, Torras s'ha girat dins l'àrea amb habilitat per tornar a empatar el matx.

L'empenta dels dos gols consecutius ha reforçat l'esperit blaugrana que, gràcies a Lozano, s'ha posat 3-4 a falta de dos minuts. ElPozo ha arriscat, passant a jugar amb porter-jugador, i l'aposta atrevida ha donat els seus fruits a falta de setze segons per acabar, quan Kike ha fet el 4-4 amb què ha acabat el matx.

El repartiment de punts manté els blaugranes líders amb 58 punts, els mateixos que els murcians.