FUTBOL SALA
Esports 07/01/2012

Golejada d'escàndol del Barça Alusport a domicili (2-10)

L'Azkar Lugo no ha estat rival per a un Barça Alusport que no ha acusat la baixa de Fernandao per lesió ni tampoc l'aturada per seleccions. El Marfil Santa Coloma ha caigut a casa (2-3)

Ara
1 min
Wilde controla la pilota davant de Jandri

BarcelonaSergio Lozano ha liderat la golejada d'aquest dissabte del Barça Alusport contra l'Azkar Lugo per 2-10. L'ala blaugrana ha marcat quatre gols i en suma 20, i se situa com a màxim golejador de la Primera Divisió. Els homes de Marc Carmona no han patit gaire, ja que al minut 15 ja vencien per 1 a 4.

Tot i que Fernandao no ha jugat per unes molèsties al bessó, l'atac blaugrana no s'ha ressentit i ha golejat l'Azkar, que és l'equip que marca la promoció amb 11 punts.

D'altra banda el Marfil Santa Coloma ha deixat escapar un triomf que ha tingut a tocar. Els se Sergio Mullor han arribat a dominar per 2-0, però han vist com el Triman Navarra ha remuntat el partit i s'ha acabat imposant per 2 a 3. Amb aquesta derrota els colomencs segueixen a la 13a posició de la taula amb 14 punts, tres per sobre de la promoció i quatre per sobre del descens directe.

stats