FUTBOL SALA
Esports 29/04/2012

El Barça Alusport, a per la seva primera Champions

El conjunt blaugrana disputa aquesta tarda la seva primera final de la UEFA Futsal Cup contra un Dinamo de Moscou que serà molt complicat de batre (19.30h, Esport3)

D.r. Jover
1 min

LleidaEl Barça Alusport pot aconseguir aquesta tarda a Lleida la seva primera Champions. És l'única secció del Barça que no l'ha aconseguit i els homes de Marc Carmona volen eixugar aquest dèficit contra un Dinamo de Moscou que ja en va guanyar una l'any 2007.

El Barris Nord de la ciutat lleidatana serà el pavelló en què catalans i russos es disputaran el títol més important a nivell de clubs. El Barça, que parteix com a favorit degut al factor pista, no se'n refia del conjunt rus que entrena Tino Pérez, que ja té quatre Copes d'Europa. En va aconseguir tres amb el Playas de Castelló i una amb el Talavera.

El Barça, que no sap si podrà comptar amb Fernandao per culpa d'unes molèsties als isquiotibials, sap que aquesta tarda s'ho ha de deixar tot a la pista perquè si no aconsegueix guanyar la final, haurà de d'aconseguir la Lliga per tornar a jugar aquesta competició la propera temporada. Sens dubte, disputar la UEFA Futsal Cup és molt complicat i és un premi al treball ben fet.

El Dinamo de Moscou és un equip que combina els millors jugadors de la selecció russa amb quatre jugadors brasilers de primer nivell. Cirilo, Fernandinho, Rómulo i Pula són els quatre jugadors clau del conjunt rus, que també compta a les seves files amb el porter ucraïnès Popov, una assegurança de vida.

El Barça, doncs, es troba davant de la millor oportunitat per aconseguir la primera UEFA Futsal Cup de la seva història.

stats