FUTBOL SALA
Esports 15/05/2012

Sergio Lozano condueix el Barça Alusport cap a una nova Copa del Rei (6-3)

El jugador madrileny s'ha exhibit en la final de la Copa del Rei a Antequera contra ElPozo Múrcia i permet al Barça sumar el tercer títol de la temporada

D.r. Jover
Javi Rodríguez aixecant el trofeu de campió

BarcelonaEl Barça Alusport s'ha proclamat aquest dimarts campió de la Copa del Rei de futbol sala per segona temporada consecutiva. Aquesta competició, creada fa dues temporades, només ha estat guanyada pels blaugranes.

Els homes de Marc Carmona s'han imposat a un ElPozo Múrcia que ha començat millor el partit, però que no ha pogut aturar la piconadora blaugrana, que tot i no comptar amb Fernandao ha fet un gran partit. Sergio Lozano, amb un gol i diverses assistències, ha estat el jugador clau perquè el Barça sumés un nou títol, el tercer de la temporada (Copa d'Espanya, UEFA Futsal Cup i Copa del Rei).

En el primer temps el Barça ha anat de menys a més. Ha tingut un inici amb dubtes i ho ha pagat en el minut quatre. Esquerdinha s'ha aprofitat de la falta d'entesa entre Saad i Cristian i ha permès el pivot brasiler fer el 0-1. En aquell moment el Barça Alusport ha començat a reaccionar i ha estat molt més contundent i agressiu per entrar dins dels partit.

El Barça reacciona

Aleshores, poc a poc, Wilde ha creat perill sabent-se moure per l'atac i al minut 12 ha provocat un penal. El pivot del Barça ha aixecat la pilota per sobre del porter de ElPozo Rafa i aquest l'ha obstaculitzat. El penal l'ha llançat Javi Rodríguez i el capità blaugrana no ha fallat situant l'empat a 1 en el marcador. En aquell moment el Barça ha començat a ser una piconadora fins el descans.

Saad amb un fort xut des de fora de l'àrea ha fet el 2-1, mentre que Lin ha marcat el tercer en una gran jugada de Sergio Lozano, que ha conduït la pilota fins el vèrtex de l'àrea i li ha passat a Ari Santos, que li ha cedit al segovià Lin que no ha fallat (3-1). Els de Marc Carmona han passat per sobre dels murcians, però els han deixat amb vida.

ElPozo desperta

En el segon temps els homes de Eduardo Sao Thiago 'Duda' han reaccionat i han tornat al partit. Han donat el primer avís mitjançant Kike i instants després han aconseguit retallar distàncies amb un gol de Saúl, que ha aprofitat una errada de Cristian, titular aquest dimarts en la final de la Copa. El 3-2 ha donat ales a ElPozo i a punt han estat d'empatar el partit en una ocasió de Kike i una altra del colomenc Dani Salgado.

Quan menys s'ho mereixia el Barça, que ha estat sotmès a una gran pressió per part de ElPozo, ha arribat el 4-2 a falta de set minuts pel final. L'ha anotat el jugador de Pelotas Gabriel, que fins a darrera hora ha estat dubte. Quan l'equip de Múrcia s'ha bolcat a l'atac amb el porter-jugador, Dani Salgado ha tornat a retallar diferències amb el 4-3.

Sentencia el Barça

Però el risc de situar-se en atac de cinc és que l'equip contrari sentenciï el matx. En una jugada d'estratègia el Barça Alusport ha fet el 5-3 gràcies a Saad i Lozano -el millor del partit- i segons després fins i tot el porter Cristian Domínguez s'ha sumat a la festa anotant el sisè gol des de la seva porteria. Els blaugranes han sumat la seva segona Copa del Rei de la història i segueixen sent l'únic equip que ha guanyat una competició que només té dos anys de vida.