FUTBOL SALA
Esports 08/09/2012

El Barça Alusport no pot amb ElPozo Múrcia i es queda sense Supercopa (5-2)

Tot i començar guanyant amb un gol de Lozano, els homes de Marc Carmona es fonen en el segon temps i no podran optar a l'únic títol que encara no han guanyat

Fernandao lluita per la pilota amb un jugador de ElPozo

BarcelonaEl Barça Alusport ha caigut per 5-2 aquest dissabte contra ElPozo Múrcia a la segona semifinal de la Supercopa d'Espanya de futbol sala. Els blaugranes, que han començat guanyant amb un gol de Sergio Lozano, han vist com ElPozo de Múrcia els ha remuntat en el segon temps. La Supercopa, doncs, s'esfuma per un Barça Alusport que no ha guanyat mai aquest trofeu.

L'inici de partit ha estat l'esperat per part dels dos equips. El respecte ha estat el que ha dominat en els primers minuts i a mesura que ha avançat el matx les ocasions han arribat. El Barça ha estat qui ha colpejat primer amb un gol de Lozano, però a les acaballes de la primera meitat Álex ha empatat per a l'equip del brasiler Eduardo Sao Thiago, 'Duda'.

En el segon temps no hi ha hagut partit. La línia ascendent que ElPozo ha mostrat en el primer temps s'ha accentuat en el segon temps i els murcians han passat per sobre d'un Barça que encara està tendre i que ha comès els mateixos errors que a la Copa Catalunya contra el Marfil Santa Coloma. Paulinho i Álex han situat el 3-1 en el minut 28 i no ha estat fins el minut 38 quan el Barça ha reaccionat amb el porter jugador en pista.

Fernandao ha reduït diferències (3-2), però l'alegria tan sols ha durat segons,. Miguelín ha fet el 4-2 i ja en els darrers segons el català José Ruiz ha fet el 5-2 definitiu quan el Barça estava totalment bolcat a l'atac.