FUTBOL SALA
Esports 15/06/2012

ElPozo s'exhibeix al Palau Blaugrana i empata la final a un triomf (1-6)

Els homes de Marc Carmona perden de forma clara al Palau i hauran de jugar-se la Lliga el proper cap de setmana a la pista de ElPozo

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport ha perdut aquest divendres amb claredat contra ElPozo Múrcia en el segon partit de la final de la Lliga Nacional de Futbol Sala i no podrà aixecar el trofeu al Palau Blaugrana. L'1-6 final no ha reflectit el que ha passat sobre el parquet, ja que el Barça Alusport ha merescut molt més.

Els homes de Marc Carmona no han estat a l'alçada i s'han endut un dur correctiu de ElPozo Múrcia, que no ha tingut pietat del Barça i ha sentenciat el partit ja en el primer temps, quan ha marxat al vestidor amb un 0-3 a favor. En el segon temps, veient la tendència el partit, el Barça ha arriscat amb el porter jugador i ha acabat golejat (1-6).

En el segon temps el Barça ho ha intentat de totes les maneres possibles, fins i tot amb el porter jugador, però no ha estat capaç de batre el porter Rafa, excels aquest divendres i que ha evitat fins a quatre gols dels blaugranes a boca de canó.

El tercer partit de la sèrie serà el proper diumenge també al Palau Blaugrana (18:30h), que acollirà el darrer partit de Javi Rodríguez amb la samarreta del Barça Alusport. Aquest dissabte, a les 12:30 hores, el capità blaugrana ho anunciarà en roda de premsa.

stats