FUTBOL SALA
Esports 23/06/2012

Un gol a falta de tres segons derrota el Barça Alusport (5-4)

Els homes de Marc Carmona han arribat a guanyar per 1-3 i han vist com un gol de Gréllo els ha deixat sense poder disputar la pròrroga

D.r. Jover

BarcelonaEl Barça Alusport ha caigut aquest dissabte a la pista d'ElPozo Múrcia per culpa d'un gol a falta de tres segons per acabar del brasiler Gréllo. Els catalans, que s'han plantat en els darrers segons amb empat a 4, es veien jugant la pròrroga, però un gol inesperat ha donat el triomf al conjunt murcià, que ha forçat el cinquè partit de la final. Dilluns, a les 21.30 hores i també a Múrcia, es decidirà el campió de Lliga.

Els homes de Marc Carmona han començat encaixant un gol en contra, com en els altres tres partits, però s'han refet ràpidament amb un gol de Wilde (1-1). Des d'aquell moment i fins al descans, el Barça ha agafat les regnes del partit i Lozano ha estat el jugador més decisiu. El jugador madrileny del Barça ha fet dos gols en dos minuts (1-3) i ha donat als blaugrana un petit avantatge de dos gols.

Però aquesta renda no li ha servit de res al Barça, que de l'1-3 ha vist com s'ha passat al 4-3 en el segon temps. D'una banda, ElPozo ha millorat les seves prestacions en el segon temps. De l'altra, el Barça ha errat oportunitats de gol molt clares i ha perdonat massa els murcians, que han respost igualant i superant el Barça amb els gols de De Bail i Gréllo.

A falta de quatre minuts el Barça s'ho ha jugat tot amb el porter-jugador. Fernandao ha estat qui ha fet el primer avís, però ha estat Torras qui ha empatat (4-4) a falta de dos minuts per acabar. Els darrers 120 segons han estat una partida d'escacs entre tots dos entrenadors i el partit s'ha decidit a falta de tres segons, quan Gréllo ha engaltat un xut espectacular des de deu metres que ha sorprès Sedano.