FUTBOL SALA: SEMIFINALS
Esports 07/06/2012

El Barça Alusport es classifica per a la final de la Lliga després de superar l'Inter (7-4)

Els catalans, que han fet un partit excels i han sabut patir en defensa, superen un Inter que en el segon temps ha tingut un bon grapat d'ocasions de gol

D.r. Jover
Fernandao (Barça) lluita amb Genario

BarcelonaEl Barça Alusport s'ha classificat per a la final de la lliga espanyola de futbol sala després de superar en el segon partit de les semifinals l'Inter Movistar per 7-4. Els blaugranes, que han començat perdent per 0-2, han remuntat i s'han adjudicat el segon punt de la sèrie, que els permetrà jugar la final per segona temporada consecutiva. El partit, que ha sigut apassionant, no ha deixat indiferent ningú.

No ha sigut un partit senzill per a un Barça que en els primers minuts no ha estat encertat defensivament i ho ha pagat molt car amb el 0-2 al minut 5 de partit. Però des d'aquell moment els homes de Marc Carmona han reaccionat i s'han introduït en el partit amb la sortida a pista de Fernandao, que ha donat ales als seus companys. Del 0-2 s'ha passat al 3-2 en dos minuts. Lozano, Gabriel i Torras han remuntat un partit que des d'aleshores sempre ha controlat el Barça.

Els catalans s'han vist amb forces i no han deixat de buscar la porteria defensada per un Juanjo no gaire sòlid. Hi ha hagut temps per marcar dos gols més i situar el 5-2 gràcies al capità Javi Rodríguez i Wilde. Aleshores l'Inter ha decidit jugar-se-la i ha actuat de cinc, amb porter-jugador. Li ha sortit bé i Bateria ha fet el 5-3 amb el qual s'ha arribat al descans.

En la represa el partit s'ha calmat i no ha sigut tan elèctric i agressiu com en el primer temps. La tensió s'ha quedat al vestidor i els gols han trigat a arribar. Els madrilenys han estat molt més incisius i han tancat un Barça que només ha atacat quan l'Inter l'hi ha permès. Eka ha fet el 5-4, però immediatament després Ari Santos ha engaltat un xut per l'escaire i ha fet el 6-4. Una de les claus per al Barça en el segon temps ha sigut la gran actuació de Cristian, superb.

El 7-4 definitiu ha arribat amb un gol d'Ari Santos, que ha aprofitat que l'Inter ha estat jugant de cinc els darrers deu minuts i ha marcat de porteria a porteria a falta d'un minut per acabar. Els blaugranes aconsegueixen passar a la final per segon any consecutiu i ja esperen rival. Serà el guanyador de l'eliminatòria entre ElPozo Múrcia i el Caja Segòvia.