FUTBOL SALA
Esports 14/06/2012

Javi Rodríguez no continuarà al Barça Alusport

El capità del Barça de futbol sala, que porta sis anys al primer equip, no seguirà a la disciplina blaugrana i tot i tenir ofertes podria retirar-se

David R. Jover
1 min
El capità Javi Rodríguez, eufòric en el moment de rebre la primera Copa d'Europa de la secció de futbol sala del Barça.

BarcelonaJavi Rodríguez, capità del Barça Alusport, no continuarà a la disciplina blaugrana a partir de la propera temporada. El jugador, de 38 anys, finalitza contracte el proper 30 de juny i tot fa pensar que es podria retirar. Aicardo, jugador del Lobelle, ocuparà el seu lloc.

I és que Javi Rodríguez va ser el primer gran jugador que va arribar al Barça just després de l'ascens a Primera Divisió i és el jugador més antic del vestidor. El de Santa Coloma, que va arribar el 2006 al Barça, marxarà del club blaugrana havent guanyat una Lliga, dues Copes d'Espanya, dues Copes del Rei i una Copa d'Europa. A més, en els propers dies pot aconseguir la segona Lliga amb el Barça per segona temporada consecutiva.

Futur

El seu futur ara mateix passa per dues opcions. La primera opció que té sobre la taula Javi Rodríguez és acceptar la proposta del Barça, que li ha ofert entrar dins de l'estructura del club i seguir les passes de David Barrufet i també properament Beto Borregán. La segona, anar a jugar fora d'Espanya. Tot fa pensar, però, que el jugador pensa en una possible retirada i acceptar l'oferta del club.

Aicardo, dins

El fet que Javi Rodríguez digui adéu permetrà que Jesús Nazaret Aicardo, que fitxarà pel Barça en les properes setmanes, sigui el jugador que substitueixi el dorsal '7' barcelonista. Aicardo, de 23 anys, signarà per tres temporades amb el club blaugrana.

stats