FUTBOL SALA
Esports 16/06/2012

Javi Rodríguez anuncia que no seguirà jugant al Barça Alusport

Els jugador de Santa Coloma diu que aquest diumenge serà el seu darrer partit amb el Barça i que el club li ha ofert un lloc dins de l'organigrama

Ara
1 min
Els companys de Javi Rodríguez li han entregat una samarreta signada

BarcelonaJavi Rodríguez ha anunciat aquest dissabte en roda de premsa que aquest diumenge disputarà el seu darrer partit amb el Barça Alusport i que podria posar punt i final a la seva trajectòria esportiva després de 20 anys com a professional. "Poder-ho anunciar a la sala de premsa del Camp Nou em fa pensar que és una sortida molt digna. No tothom pot dir adéu aquí", ha explicat.

El jugador, que ha rebut una proposta del club per seguir lligat a la institució, no ha acceptat encara aquesta proposta, però tot fa pensar que un cop acabi la temporada s'incorporarà a l'organigrama del club. L'altra opció que baralla el jugador seria anar a jugar fora d'Espanya. "Encara no sé què faré. Un cop acabila Lliga em tornaré a reunir amb Javier Bordas [directiu responsable de la secció] per parlar-ho i decidiré conjuntament amb la meva dona", ha comentat.

Aquest diumenge el Barça Alusport disputarà el tercer partit de la final de la Lliga Nacional de futbol sala contra ElPozo Múrcia. De moment, l'eliminatòria està empatada a 1.

stats