FUTBOL SALA: COPA D'ESPANYA
Esports 11/03/2012

El Barça Alusport revalida el títol de Copa contra el Lobelle (5-3)

Els homes de Marc Carmona superen el conjunt gallec a la pròrroga amb Sergio Lozano com a protagonista. L'ala madrileny ha fet dos gols en el temps extra i ha sentenciat la Copa

BarcelonaEl Barça Alusport ha aconseguit la segona Copa d'Espanya de la seva història després de superar aquest diumenge a Logronyo el Lobelle de Santiago per 5-3 a la pròrroga. El conjunt català ha estat superior durant tot el partit, però no ha trobat el camí del gol fins a la segona meitat. No ha estat fins la pròrroga, amb Sergio Lozano com a protagonista, quan ha sentenciat el partit.

Tot i que s'ha avançat amb un gol d'estratègia de Javi Rodríguez al 27', el Lobelle de Santiago ha aconseguit empatar (1-1) al minut 34' amb un gol de Raúl Campos. El jugador dels gallecs ha engaltat un xut des de quinze metres que ha superat Cristian, que no ha pogut fer res.

Immediatament després el Barça s'ha tornat a avançar amb un gol de Wilde (2-1, min.35), però el jove Rubi ha empatat a 2 un minut després. El partit s'ha obert i el Lobelle ha deixat de ser poruc i ha tret el seu millor repertori. Amb empat a 2 s'ha arribat al final del partit.

A la pròrroga Sergio Lozano ha estat el gran protagonista. Ha fet el 3-2 i el 4-2 en dos minuts i ha donat la Copa d'Espanya al Barça, que ha fet el cinquè gol quan el Lobelle s'ha situat de porter jugador. El 5-3 definitiu l'ha fet Charlie a falta de cinc segons per acabar.