Futbol Sala
Esports 02/09/2012

Adolfo dóna al Marfil Santa Coloma la primera Copa Catalunya de la seva història (3-2)

Els colomencs superen el Barça Alusport amb dos gols d'Adolfo en els darrers instants de partit i celebren el primer títol de la temporada a casa

BarcelonaEl Marfil Santa Coloma s'ha proclamat campió de la Copa Catalunya per primer cop a la seva història després de superar el Barça Alusport per 3-2 en un partit boig. Els blaugranes, que han encarat el darrer minut amb un 1-2 a favor, han vist com el jove Adolfo ha remuntat el partit amb dos gols en pocs segons fent bo així el primer gol del partit fet per Dani Salgado.

El 2-2 ha arribat a falta de dos minuts per acabar gràcies a la valentia del Marfil, que s'ha situat amb Sepe de porter jugador i ha pogut elaborar una gran jugada que ha acabat amb un gran gol d'Adolfo, que gairebé sense angle ha superat el porter blaugrana Cristian.

Però l'èxtasi ha arribat a falta de dos segons per acabar el matx. El Barça s'havia situat amb Ari Santos de porter jugador per tenir la pilota fins el final, però no ha estat així. Entre Dani Salgado i Adolfo li han pres la pilota a Torras i el mateix Adolfo s'ha encarregat de superar Ari i fer el 3-2 final que ha provocat l'alegria i l'eufòria del Jacint Verdaguer de Santa Coloma.

Fitxa tècnica:

3- Marfil Santa Coloma: Chico, Rubén, Sepe, Dani Salgado i Adolfo -cinc inicial- Jhow, Rafa López, A.Segura, Álex

2- Barça Alusport: Paco Sedano, Torras, Lin, Lozano, Wilde -cinc inicial- Fernandao, Ari Santos, Saad, Cristian, Martel, Aicardo

Gols: 1-0 Dani Salgado (10'), 1-1 Fernandao (14'), 1-2 Lin (31'), 2-2 Adolfo (39'), 3-2 Adolfo (40')