FUTBOL SALA
Esports 27/04/2012

Marc Carmona: “A la final l’equip estarà molt intens”

El tècnic del Barça Alusport creu que els seus homes han estat "molt superiors" a l'Sporting Clube i que a la final contra el Dinamo "tindrem molta intensitat"

D.r. Jover
1 min

Lleida"En el primer temps hem estat molt bé, capaços de jugar bé, de trobar línies de passada. Hem estat molt encertats per superar la seva defensa", ha explicat el tècnic en roda de premsa.

Carmona, que ha comentat que Fernandao "estarà disponible per a la final de diumenge" ha dit que ha apostat per Paco Sedano a la porteria "perquè portava cinc setmanes jugant i Cristian, tot i treballar sis hores diàries per recuperar-se, ha arribat molt just". Sedano, no l'ha fallat.

Respecte al partit ha dit que "han estat molt superiors a l'Sporting" i que en el segon temps "ha estat molt complicat i amb el porter jugador tot canvia", ha expressat. Ara bé, s'ha mostrat molt content amb "l'encert de cara a porteria" dels seus homes.

Qüestionat sobre la final contra el Dinamo de Moscou ha comentat que "l'equip estarà molt intens" i que serà un partit diferent "perquè el Dinamo fa les rotacions molt constants".

stats