FUTBOL SALA
Esports 05/05/2012

El Barça Alusport s'imposa al Caja Segòvia i encara somia amb la primera plaça (4-3)

Els blaugranes, que han arribat a vèncer per 4-1, pateixen més del previst per superar un Caja Segòvia que ha estat a punt d'aprofitar el cansament del Barça

BarcelonaEl Barça Alusport continua somiant amb el primer lloc de la taula després de sumar tres punts més aquest dissabte al Palau Blaugrana contra el subcampió de la passada Lliga, el Caja Segòvia.

Els homes de Marc Carmona necessitaran que la propera setmana el Marfil Santa Coloma superi ElPozo Múrcia al Jacint Verdaguer per poder ascendir de nou a la primera posició i obtenir d'aquesta manera el factor pista a totes les eliminatòries dels 'play-off'.

El Caja Segòvia ha ofert molta resistència aquest dissabte al Palau. Els homes de Jesús Velasco han anat de menys a més i en el tram final de la segona part han estat a punt de forçar l'empat després d'haver-se vist amb un 4-1 en contra. Els segovians, que s'han aprofitat del cansament del Barça -que jugava el seu quart partit en set dies- i situant-se de porter jugador han tingut el darrer atac per empatar.

Les baixes de Fernandao i Wilde, amb molèsties als isquiotibials, han debilitat massa un Barça Alusport que ha hagut de jugar força minuts amb el jugador del Barça B Eric Martel. Els golejadors, però, han estat Torras (2), Lin i Igor, que ha fet el millor gol de la tarda amb una jugada personal que tan sols poden realitzar jugadors tan explosius com ell.

Amb aquest triomf el Barça suma 74 punts i és a dos de ElPozo, que en té 76.