FUTBOL SALA
Esports 20/04/2012

El Barça Alusport supera amb claredat un Marfil Santa Coloma amb moltes baixes (5-0)

Els colomens, amb molts jugadors sancionats, han deixat una bona imatge contra un Barça que ja pensa en la 'final four' de Lleida

Ara
1 min

BarcelonaEl Barça Alusport ha superat aquest divendres el Marfil Santa Coloma per 5-0 en un matx sense història. Els de Marc Carmona, que han reservat Fernandao, no han tingut massa problemes per sumar tres punts contra un Marfil que s'ha plantat al Palau Blaugrana amb les baixes del porter Marcos Vara, Geison i Busquets, jugadors clau per a l'entrenador Sergio Mullor, també sancionat.

El Barça, que ja pensa en la 'final four' de la UEFA Futsal Cup de Lleida, ha jugat la segona part a mig gas i fins i tot s'ha permès el luxe de fer jugar el porter Cristian Domínguez, que feia gairebé tres setmanes que estava allunyat de les pistes per lesió. El 5-0 final dóna al Barça tres punts més que el segueixen deixant a la segona posició, perquè ElPozo Múrcia també ha sumat els tres punts contra el Triman Navarra (9-1).

El Marfil Santa Coloma per la seva banda segueix allà on era. És catorzè classificat amb 24 punts -en lloc de promoció de descens-, tres punts per sobre de les places de descens directe i dos a sota dels llocs de permanència. Una de les sorts del Marfil és que sumarà 3 punts sense jugar en el matx que hauria de disputar contra el Benicarló -desaparegut- i necessitarà sumar algun punt més en els dos partits que li queden al Jacint Verdaguer contra el Saragossa i ElPozo Múrcia per assegurar-se la salvació.

stats