Copa del Rei
Esports 11/02/2011

El Barceloneta demostra la seva condició de favorit i derrota el Terrassa als quarts de final (6-5)

En un partit considerat com una final anticipada, el Barceloneta va arribar a dominar per un contundent 5-0 a l'inici del tercer quart

El Barceloneta s'ha imposat al Terrassa

BarcelonaEl Club Natació Atlètic Barceloneta, campió de les últimes cinc edicions de la Copa del Rei, ha demostrat la seva condició de favorit i s'ha classificat per a les semifinals de la competició després de derrotar el CN Terrassa per 6-5.

En un partit considerat com una final anticipada, els mariners, primers semifinalistes, van arrencar molt concentrats i amb una gran solidesa defensiva, la qual cosa els va permetre deixar a zero els egarencs fins a l'inici del tercer quart, i van arribar a dominar per un contundent 5-0.

El Terrassa, segon classificat de la Divisió d'Honor per darrere del Barceloneta, s'estavellava una i una altra vegada contra el porter López Pinedo, i no va ser fins al tercer quart que va despertar i va encadenar un parcial de 3-0 per situar el marcador en 5-3.

En l'últim període els egarencs es van col·locar a un sol gol a falta de dos minuts, i van disposar de l'última possessió amb superioritat numèrica, però no van saber aprofitar-la.

El Barceloneta, amb un estel·lar Xavier Vallés que va anotar tres gols, s'enfrontarà en semifinals al vencedor del partit que disputen a continuació el CN Sabadell i el CN Mataró Quadis, quart i cinquè classificats en la Divisió d'Honor, respectivament.