Waterpolo - Divisió d'Honor
Esports 08/05/2011

El CN Barcelona guanya a Terrassa (7-10) i s'enfrontarà al Barceloneta en una altra final clàssica

L'Atlètic Barceloneta ja va aconseguir ahir la classificació per la via ràpida contra el Mataró Quadis. Serà la repetició de la final de la Copa d'aquest any

El Club Natació Barcelona ha guanyat l'Atlètic Barceloneta a la final.

TerrassaTot i haver quedat tercer en la fase regular el CN Barcelona era el favorit en l'eliminatòria de semifinals davant un CN Terrassa que tenia el factor piscina a favor. Amb una victòria per cada equip, aquest migdia a Terrassa es jugaven el partit decisiu, i el CNB s'ha posat amb el marcador a favor en el primer minut, i no ho han deixat d'estar-hi mai. Han arribat al descans amb 5-6 a favor dels cenebistes, i en el tercer quart, el 0-3 del barcelonins ha estat definitiu. Al final el resultat va ser de 7-10 pel CN Barcelona, que es tornarà a enfrontar a l'Atlètic Barceloneta –que es va classificar ahir per la via ràpida sobre el Mataró– en la final del play-off de la Divisió d'Honor.

Les finals entre el CN Barcelona i l'Atlètic Barceloneta són un clàssic dels últims anys, quasi sempre a favor del Barceloneta, però en la darrera, la final de la Copa del Rei d'aquest any, els vencedors van ser els cenebistes.