Waterpolo
Esports 27/01/2011

El CN Sabadell i el CE Mediterrani es trobarien en la final de la Copa de la Reina

El gran dominador del waterpolo femení, el CN Sabadell, debutarà el 4 de febrer (17.30h) contra el CN Mataró, i les amfitriones ho faran a les 19h contra el Saragossa

Albert Solé
1 min

BarcelonaAvui s'ha fet el sorteig del quadre de la Copa de la Reina de waterpolo femení d'aquesta temporada, i els dos gran favorits, CN Sabadell i CE Mediterrani –les amfitriones– només es creuarien en una hipotètica final. La competició començarà el divendres 4 de febrer amb els quatre quarts de final, i acabarà el diumenge (12.30h) amb la final, tot a la piscina del CE Mediterrani, a Barcelona.

En aquesta fase final hi haurà quatre equips catalans, dos de madrilenys, un de sevillà i un altre d'aragonès. El Medi és l'únic català de la seva part del quadre, i si supera al Saragossa en el primer partit (19h), se les haurà amb el guanyador del Dos Hermanas-La Latina (20.30h) el dissabte (14h). En canvi el CN Sabadell, el gran dominador del waterpolo femení actual, jugarà el primer partit contra el CN Mataró (17.30h), i el vencedor haurà de jugar contra el guanyador del CN Sant Andreu-Moscardó (16h) en la primera semifinal del dissabte (12.30h).

Pel que fa a la Copa del Rei de waterpolo masculí, el proper dilluns es farà el sorteig a la piscina del club organitzador, el CN Sant Andreu, de l'11 al 13 de febrer. Els equips participants són Atlètic-Barceloneta, CN Terrassa, CN Sabadell, CN Mataró, CN Sant Andreu, CN Barcelona, Waterpolo Navarra i Real Canoe, els vuit primers classificats de la priemra volta de la Divisió d'Honor.

stats