Natació Sincronitzada
Esports 12/09/2012

La Federació Espanyola de Natació contacta amb la japonesa Mayuko Fujiki per substituir Anna Tarrés

La RFEN té pràcticament tancada la nova estructura però no la farà pública fins que finalitzin els Mundials júnior de Volos (Grècia) diumenge

Natalia Arroyo
1 min
Anna Tarrés, seleccionadora de l'equip de natació sincronitzada

BarcelonaLa Federació Espanyola de Natació té gairebé tancat qui substituirà Anna Tarrés al capdavant de l'equip espanyol de natació sincronitzada, però no ho farà públic fins que no acabin els Mundials júnior a la localitat grega de Volos, que han començat aquest dimecres i que finalitzaran diumenge. Les intencions de la RFEN passen per una estructura menys jerarquitzada que la que existia amb Tarrés.

Segons ha pogut saber l'ARA, la RFEN ha contactat en els últims dies amb la japonesa Mayuko Fujiki, actual seleccionadora del combinat dels Estats Units. Mayu va formar part de l''staff' tècnic d'Anna Tarrés des del 2003 fins al desembre de 2010, després d'ajudar l'equip espanyol a proclamar-se campió del món al FINA World Trophy. "És una peça clau", va elogiar-la Tarrés aleshores. També les nedadores la consideraven essencial, per l'ordre i rigor que va aportar a les rutines d'entrenament de l'equip.

Les alternatives d'Ana Montero, actual seleccionadora júnior, o Gemma Mengual, es descarten per al càrrec de primera entrenadora. "A dia d'avui ningú s'ha pronunciat sobre qui serà la meva substituta", ha comentat Anna Tarrés aquest dimecres en una entrevista al programa '8 al dia' de 8TV.

stats