FUTBOL SALA - EUROPEU
Esports 06/02/2012

Jordi Torras condueix Espanya a les semifinals de l'Europeu (3-8)

Tres gols del tanca català tomben la Romania de Sito Rivera, que ha creat problemes en el primer temps al conjunt espanyol traient el porter jugador

D.r. Jover
Lozano lluita una pilota dividida

BarcelonaEspanya ha fet bons els pronòstics i ha superat aquest dilluns a Romania per un contundent 3-8. Els homes de José Venancio López sempre han dut la iniciativa del matx, però s'han topat amb l'estratègia del mataroní Sito Rivera, que ha plantejat molts problemes en el joc del conjunt espanyol.

L'exentrenador de Martorell i Cartagena ha mostrat el seu llibre d'estil i al minut 11 de partit ha tret el porter jugador per desconcertar Espanya. I li ha estat molt útil, ja que ha pogut mantenir el marcador igualat (2-2) i conservar la possessió de la pilota. Però a mesura que han passat els minuts la selecció espanyola s'ha refet i ha acabat marxant al descans amb dos gols d'avantatge, 2-4.

En el segon temps Espanya ha sentenciat el partit a partir del minut 25, en què Romania ha pagat l'esforç fet fins aleshores. Aicardo, Torras, Lin i Ortiz han fet quatre gols en onze minuts i han deixat el 3-8 definitiu que dóna el passi a Espanya per a les semifinals.

El millor jugador del partit ha estat el català Jordi Torras, que amb els tres gols anotats aquest dilluns es converteix en el màxim golejador de la competició amb cinc gols. El rival d'Espanya a les semifinals serà el vencedor de l'eliminatòria entre Itàlia i Portugal que es disputarà aquest dimarts.

Fitxa Tècnica

3- Romania: Iancu, Matei, Radu, Lupu i Cherman -cinc inicial- Ignat, Sotarca, Raducu, Al-loani, Stoica, Safar

8- Espanya: Amado, Kike, Torras, Alemao i Rada Usín -cinc inicial- Juanjo (ps), Ortiz, Lozano, Lin, Borja, Miguelín, Aicardo

Gols:0-1 Torras (3'), 1-1 Gherman (8'), 2-1 Aicardo (13'), 2-2 Gherman (14'), 2-3 Rafa Usín (16'), 2-4 Torras (19'), 3-4 Matei (25'), 3-5 Aicardo (27'), 3-6 Torras (29'), 3-7 Lin (29'), 3-8 Ortiz (37').