Tenis Taula
Esports 01/02/2011

El Falcons de Superdivisió de Tenis Taula renuncia al xinès Li Dan Dan per problemes econòmics

L'any passat el club ho va passar molt malament econòmicament i van estar a punt de renunciar a la màxima categoria aquest estiu

Redacció
2 min
El xinès del Falcons Obrir-se al Món, Li Dan Dan.

SabadellEl Falcons Obrir-se al Món, equip de la Superdivisió masculina de tenis de taula, ha comunicat oficialment que ha rescindit el contracte amb el palista xinès Li Dan Dan per motius econòmics. Després de reunir-se en caràcter extraordinari la junta directiva de la secció falconista que presideix Pere Weisz, ha pres aquesta dràstica decisió que ja ha estat comunicada al jugador. Una decisió necessària per no patir les penúries econòmiques viscudes ara fa un any i que van tenir als catalans molt prop de la renúncia del seu primer equip que milita en la màxima categoria. Un any després, per evitar mals majors i per unanimitat de la junta de la secció de tenis de taula del Falcons Obrir-se al Món, han pres la determinació de donar la baixa al jugador oriental, que afrontava la seva tercera campanya en les files falconistes.

Li Dan Dan va arribar a la Lliga Estatal a principis del mes de gener del 2009 i dos anys després tornarà al seu país. El palista de Nanjing ha entès la decisió que ha pres l'entitat que presideix Ramon Navarro i la rescissió del contracte ha estat amistosa encara que la iniciativa l'ha pres el club. Li Dan Dan ha estat una peça important en les tres temporades que porta el Falcons Obrir-se al Món en la Superdivisión de tenis de taula aconseguint les dues últimes campanyes la permanència en una de les lligues més potents del panorama europeu i mundial.

El Falcons Obrir-se al Món vol que el xinès Dan Dan s'acomiadi aquest proper dissabte de la fidel afició de Sabadell que des de la seva arribada ha omplert el gimnàs de l'Escola Teresa Claramunt. S'enfronten a partir de les 6 de la tarda al líder DKV Borges Vall i en cas que el jugador xinès accepti la proposta falconista, serà el seu últim partit amb la samarreta dels de Sant Oleguer. A nivell esportiu, els catalans són penúltims, fora del descens, amb dues victòries. Compten amb quatre punts més que el cuer CajaGranada. Malgrat la marxa de Li Dan Dan, confien a sumar alguna victòria més en la segona volta i aconseguir la salvació esportiva.

stats