Jocs Olímpics
Esports 27/07/2011

Falta un any per l'arribada dels Jocs Olímpics de Londres 2012

Amb la celebració de "One Year To Go", el comitè organitzador anuncia que el procés cap als Jocs Olímpics va per bon camí i Londres 2012 pot ser un èxit

Redacció
1 min
El president del comitè organitzador, Sebastian Coe

BarcelonaEls Jocs Olímpics de Londres 2012 van per bon camí, o almenys això ha volgut anunciar el comitè organitzador amb la celebració de "One Year To Go", aprofitant que el 27 de juliol de 2012 es donarà el nou tret de sortida a la cita olímpica. El president del comitè organitzador, Sebastian Coe, ha afirmat que espera poder "complir les promeses que vam fer a Singapur l'any 2005" i anima a la gent a venir.

El cert és que la resposta de la gent ha estat massiva, perquè ja s'han venut uns 3 milions i mig d'entrades per les diferents proves i s'han confirmat més de 250.000 voluntaris. Pel que fa a les instal·lacions, el calcula que un 88% del Parc Olímpic ja ha estat completat, que a més espera poder complir d'objectiu de reformar la zona de la ciutat londinenca.

El president del COI, Jacques Rogge, creu que l'any que ve l'esdeveniment "farà estar orgullosa la societat britànica", on hi deixarà un gran llegat.

stats