Natació Sincronitzada
Esports 15/06/2011

Andrea Fuentes i Ona Carbonell presentaran dissabte a Barcelona la coreografia del Mundial de Xangai

Aquest cap de setmana es disputa a les piscines Picornell el 4rt Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Sincronitzada

Albert Solé
1 min
Andrea Fuentes, Pere Alcover, Fernando Carpena, Enric Beltran, Anna Tarrés i Ona Carbonell.

BarcelonaL'equip de natació sincronitzada espanyola posarà a prova aquest cap de setmana la coreografia amb la que lluitaran per una medalla al Mundial de Xangai durant el 4rt Torneig Internacional Ciutat de Barcelona de Natació Sincronitzada, que també serà el Campionat d'Espanya de clubs, a les piscines Picornell de Montjuïc.

Andrea Fuentes i Ona Carbonell són la parella de la selecció espanyola, i aquest cap de setmana presentaran el duet que interpretaran al Mundial a finals de juliol, i que es basarà en la música de tango. Per aquest motiu han fet la presentació en un restaurant argentí obert recentment a Barcelona, el 9 Reinas. "Hem de ser capaces d'emocionar, que és l'objectiu per apropar-se al nivell de les russes i poder guanyar-les el 2013 al mundial de casa, a Barcelona", ha explicat la seleccionador Anna Tarrés.

La coreografia d'equips que faran aquest cap de setmana no serà, en canvi, la que presentaran a Xangai, "perquè no està acabada del tot", ha afirmat Tarrés.

En aquest Trofeu Internacional de Barcelona participaran algunes de les millors seleccions del món de natació sincronitzada que també es preparen per Xangai, com el Japó o els Estats Units.

stats