FUTBOL SALA
Esports 28/11/2010

El Barça Alusport perd el liderat i el Marfil Santa Coloma entra en zona perillosa

El Lobelle de Santiago és el nou líder de la LNFS. El conjunt de Tomás de Dios va vèncer a Benicarló (2-3) i va aprofitar l'ensopegada del Barça davant el Navarra

David Jover
2 min

BarcelonaEncara queda molta lliga però sempre és important estar als llocs capdavanters. El Barça Alusport va perdre la condició de líder després de caure a una de les pistes més complicades de la competició, la del Triman Navarra per 4-3. Els catalans van avançar-se amb un gol d'Igor, però ràpidament van veure com els d'Imanol Arregui donaven la volta al marcador i s'emportaven el partit amb la sentència de Roberto al 39'. La baixa del pivot brasiler Fernandâo, que està previst que reaparegui la setmana vinent, i la del tanca Ari Santos, que no tornarà fins d'aqui quatre mesos, van ser decisives. El Barça Alusport se situa segon amb 25 punts, dos menys que el Lobelle.

Per altra banda, el Marfil Santa Coloma entra en una espiral molt perillosa. El conjunt que entrena Andreu Plaza continua amb la seva mala ratxa i ja fa quatre partits que no guanya. La derrota a casa davant un rival directe com és el Talavera (3-4), que va dominar a plaer el partit gràcies a Joan, autor de tres gols, ha encès les alarmes al conjunt colomenc perquè se situen tan sols un punt per sobre del descens directe que marca el Cartagena amb vuit punts.

El Lobelle de Santiago continua demostrant el seu potencial i va aconseguir guanyar a una de les pistes més calentes de tota la competició, la del Municipal de Benicarló (2-3). Un gol de David al 37' va capgirar un marcador que dominaven els de Juanlu al descans. Aquest triomf, combinat amb la caiguda del Barça, situa els gallecs a la primera plaça amb 27 punts, dos per sobre del seu màxim perseguidor. En canvi, les places de descens les ocupen actualment el Gestesa Guadalajara amb cap punt en onze jornades i el Reale Cartagena amb vuit punts.

La resta de partits de la jornada han deixat els següents marcadors: Inter Movistar 3-3 ElPozo Múrcia (disputat el 9 de novembre), Sala10 Saragossa 4-0 Playas de Castelló, Reale Cartagena 4-4 Carnicer Torrejón, Azkar Lugo 3-2 Gestesa Guadalajara i Caja Segòvia 1-1 Fisiomedia Manacor.

stats