GOLF
Esports 07/05/2011

Villacieros: "Espero que es concedeixi la Ryder 2018 a Espanya en honor a Seve"

La presidenta de la Reial Federació Espanyola de Golf des de 1988 fins a 2008 i actual presidenta d'Honor d'aquesta entitat ha assegurat que Ballesteros ha estat "un referent mundial"

Efe
1 min

TerrassaEmma Villacieros, presidenta de la Reial Federació Espanyola de Golf des de 1988 fins a 2008 i actual presidenta d'Honor d'aquesta entitat, espera que Espanya sigui la seu de la Ryder Cup de 2018, la qual cosa seria "un homenatge a la figura de Seve Ballesteros", mort avui a casa seva, a Pedreña.

Visiblement emocionada i amb llàgrimes als ulls, la veterana dirigent del golf espanyol ha assegurat que Ballesteros ha estat "per a tot Espanya i per a tot Europa un referent mundial" i considera que tot el que va fer el santanderí pel golf "és impagable".

"Me n'acabo d'assabentar i vull enviar a tota la seva família una forta abraçada, sé el que estaran passant en aquests moments els seus fills, el seu germans, la seva dona... Severiano ha estat també part de la meva vida, per com l'he seguit sempre", ha dit.

Villacieros, que va dirigir els destins del golf a Espanya quan aquest esport va descloure, ha recordat la Ryder Cup organitzada per Espanya el 1997 al camp de Valderrama. "Seve, al costat de Niclaus, van ser les dues grans figures que van unir aquest esport en aquest gran esdeveniment que és la Ryder Cup", ha concretat.

Emma Villacieros s'ha mostrat sorpresa per la mort de Ballesteros. "Confiava que pogués superar la malaltia però es veu que era irreversible i la medicina encara no ha arribat a desxifrar bé tots els càncers cerebrals. Espero que se segueixi lluitant en contra d'aquests càncers", ha dit.

L'expresidenta de la Federació Espanyola ha recordat la lluita de Ballesteros perquè el golf fos esport olímpic. "Espero que pugui veure-ho des del cel", ha dit visiblement emocionada.

stats