Federacions Esportives
Esports 13/04/2012

El Govern rectificarà amb una esmena l'error pel cobrament de taxes pels serveis dels Mossos en curses esportives

La llei d'acompanyament dels pressupostos on hi ha l'error ja no es pot modificar, per això inclouran una esmena en una llei que s'estigui tramitant actualment

A.s.
1 min

BarcelonaDesprés de la polèmica i les queixes de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) pel canvi en la llei que permetia als Mossos cobrar cada cop que tallessin el trànsit d'una carretera pel pas d'una cursa esportiva i la posterior rectificació de la Conselleria d'Interior, el Govern avui ha explicat com rectificarà "l'error", tal com ho van qualificar aquest dijous.

El Govern inclourà una esmena en una llei que s'estigui tramitant en aquests moments per corregir l'errada de la llei d'acompanyament dels pressupostos de la Generalitat, que un cop aprovada pel ple del Parlament ja no es pot modificar. Aquesta giragonsa legal permetrà que, com sempre ha passat, els clubs i les federacions esportives i les entitats sense ànim de lucre puguin organitzar curses o esdeveniments amb l'ajuda del Mossos d'Esquadra per tallar el trànsit, sense cap cost.

Els Mossos d'Esquadra sempre han cobrat una taxa pels seus serveis fora de la seva tasca habitual, però s'incloïa una exempció per a les entitats esportives i sense ànim de lucre. Doncs aquesta exempció, per un "error humà", segons fonts del Govern, ha desaparegut de la llei d'acompanyament dels pressupostos d'aquest 2012.

stats