Hoquei herba
Esports 18/02/2011

Les Copes del Rei i de la Reina d'Hoquei Herba es jugaran a Terrassa

El centenari del CD Terrassa coincidirà amb el tretzè Torneig Europeu d'Escoles de Hoquei (TEEH) d'aquest estiu

Redacció
2 min

MadridEl sorteig de quarts de final de les Copes del Rei i de la Reina ha tingut lloc aquesta tarda a la seu de la Federació Espanyola d'Hoquei (RFEH). El CD Terrassa, que compleix el seu any del centenari, albergarà les dues competicions, la femenina del 25 al 27 de març i la masculina de l'1 al 3 d'abril. A la Copa de la Reina, les de Terrassa els ha tocat jugar contra l'Olis Sierra Sur Hockey Alcalá, i a la Copa del Rei el CD Terrassa s'enfrontarà contra el CD Complutense.

Els actes de commemoració del Centenari del CD Terrassa coincidirà amb el Torneig Europeu d'Escoles de Hoquei (TEEH) d'aquest estiu, el tretzè de la història, i que es desenvoluparà del 15 al 17 de Juliol, a les instal·lacions de Les Pedritxes, i serà una edició molt especial per a l'entitat presidida per Santi Santanach, club degà de l'hoquei espanyol.

p { margin-bottom: 0.21cm; } Aquest esdeveniment, modest en la seva primera edició, es va convertir en un referent per a les diferents escoles de l'hoquei espanyol, i de fora de les nostres fronteres. Sense anar més lluny, en la dotzena edició, celebrada al juliol de 2009, es van batre tots els rècords de participació, amb 19 clubs inscrits, 5 d'ells europeus, aportant 79 equips, i més de 700 jugadors.

És per això, que l’any passat , la Reial Federació Espanyola d'Hoquei, va decidir concedir la Placa d'Honor al CD Terrassa Hoquei, per l'organització continuada del TEEH, que potencia la promoció de l'hoquei entre els més petits.

p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } El club, segueix treballant en el Torneig Europeu d'Escoles d'aquest estiu, que de nou batrà rècords d'inscrits, ja que molts clubs ja han confirmat la seva presència en el TEEH més especial per a l'entitat egarenca.

A més, les selecciones absolutes d'Austràlia, en categoria masculina, i de França, en categoria femenina, també estaran presents el proper mes de Juliol en el Torneig Europeu d'Escoles d'Hoquei del Centenari del Terrassa, on hi jugaran dos amistosos davant de la selecció Espanyola, gràcies a la col·laboració de la Reial Federació Espanyola d'Hoquei.

-- Copa de la Reina (25 al 27 de març)

Quarts de Final

1. Club de Campo - Las Palmas de Gran Canaria 2016

2. Atlètic de Terrassa - Olis Sierra Sur Hockey Alcalá

3. Club Egara - Reial Societat

4. CD Terrassa - RC Polo

Semifinals:

vencedor 1 - vencedor 2

vencedor 3 - vencedor 4

-- Copa del Rei (1 al 3 d'abril)

Quarts de Final

1. RS Tennis - RC Polo

2. Atlètic de Terrassa - Club Egara

3. Las Palmas de Gran Canaria 2016 - Club de Campo

4. CD Terrassa - CD Complutense

Semifinals:

vencedor 1 - vencedor 2

vencedor 3 - vencedor 4.

stats