HOQUEI HERBA
Esports 11/03/2011

L’Atlètic segueix l’estela d’un Club de Campo a qui l’Egara podria fer restar punts

A la lliga per la permanència, Terrassa i Vallès es farien amb les posicions de la salvació si aconsegueixen guanyar aquest cap de setmana

Oriol Malgosa
1 min
Sergi Enrique i Salva Piera, en l'Atlètic-Polo. RAMON GIBERT

MatadeperaL'Atlètic té una bona opció per assaltar la primera posició de la classificació aquesta jornada. Una victòria dels groc-i-negres a domicili contra el Complutense els hi podria servir per tornar a empatar o sobrepassar els madrilenys. Això sí, els de Roger Pallarols no depenen d'ells mateixos, ja que han d'esperar un favor de l'Egara, que rep el Club de Campo amb la voluntat de retallar punts amb el cap de la classificació. L'altre equip català de la lliga de dalt el Polo, vol aconseguir dos punts més per allunyar-se definitivament dels seus perseguidors i assegurar-se la seva participació als play-off.

L'Atlètic visitarà el Complutense a partir de la una del migdia. A aquesta mateixa hora, el Polo se les tindrà amb l'últim classificat, el Las Palmas, i mitja hora abans l'Egara i el Club de Campo mesuraran les seves forces en el partit de la jornada.

A la lliga de baix, els dos equips catalans que lluiten per la permanència tenen una bona ocasió per donar un cop d'efecte, ja que tots dos podrien ocupar momentàniament les places de salvació si guanyen els seus partits de diumenge. El Vallès ho tindrà complicat ja que visita el líder, el Tenis, a partir de 2/4 d'una del migdia. El Terrassa, en canvi, ho hauria de tenir més fàcil ja que rep el Jolaseta, que és cuer, a partir de les 11 del matí.

stats