HOQUEI HERBA
Esports 22/04/2011

L’Atlètic i el Polo busquen aquest cap de setmana un lloc a la ‘Final Four’ de l’Euro Hockey League

L'Atlètic disputa avui a les 5 els vuitens de final contra el Mannheimer alemany i el Polo juga demà a les 12 del migdia contra l'Orange Zwart holandès

Oriol Malgosa
2 min
Roc Oliva de l'Atlètic, celebrant un gol en la primera fase de l'EHl dissputada a Terrassa.

MatadeperaL'Atlètic de Terrassa i el Reial Club de Polo disputen des d'avui i fins dilluns la segona fase de l'Euro Hockey League a Bloemendaal, Holanda. Es tracta del denominat KO16, on els setze millors equips del continent disputen els vuitens i els quarts de final de la màxima competició de clubs. D'aquests dotze partits en sortiran els quatre semifinalistes de la Copa d'Europa, que s'enfrontaran en la Final Four els dies 11 i 12 de juny a una seu encara per decidir.

El primer equip català que es posarà en joc serà l'Atlètic. Els groc-i-negres juguen avui a les 5 de la tarda contra el Mannheimer alemanys el partit corresponent als vuitens de final. Roger Pallarols compta amb tota la plantilla per afrontar el partit que els ha d'acostar una mica més a la desitjada final a quatre a la que l'Atlètic encara no ha arribat mai en les tres edicions que s'han disputat de l'EHL. El seu rival d'avui és l'actual líder de la lliga alemanya i està liderat per un vell conegut de l'afició groga-i-negra, Matthias Witthaus. El davanter germànic va aconseguir dues lligues en els dos anys que va jugar a l'Atlètic però va acabar la seva etapa en el hockey espanyol jugant amb el Polo.

En cas de victòria, l'Atlètic es veurà les cares amb el Club de Campo als quarts de final. L'equip entrenat per Xavi Arnau ha apallissat avui al Pembroke Wanderers irlandès per 11 gols a 0. El partit es jugarà diumenge a les 12 del migdia i només es podrà veure en directe per la web del torneig: www.ehlhockey.tv, tal com passa amb tots els partits dels representants catalans.

L'altre equip català, el Polo, no entrarà en acció fins demà a les 12 del migdia. El conjunt d'Eduardo Fábregas jugarà contra un dels equips més en forma d'Europa l'Orange Zwart on hi militen els catalans Marc Sallès i David Alegre, aquest últim jugarà la temporada vinent a les files del Polo precisament. En cas de victòria, els barcelonins tindran un rival molt complicat als quarts de final, on s'enfrontaran a un dels dos únics campions que ha tingut la competició fins el moment: el Bloemendaal holandès, guanyador el 2009, o l'Hamburg alemany, vencedor el 2008 i el 2010. El Polo ja es va enfrontar als germànics en les semifinals de la temporada passada, contra qui va perdre per 3 a 2. Aquest partit de quarts de final tindrà lloc dilluns a 2/4 de 3 de la tarda.

stats