HOQUEI HERBA
Esports 15/04/2011

El Polo ha de guanyar l’Egara i esperar que perdi el Club de Campo per ser líder de la lliga regular

L'equip barceloní juga amb un Egara que no pot millorar la seva quarta plaça mentre que el Club de Campo i la Reial Societat s'enfronten amb el liderat en joc

Oriol Malgosa
1 min
Les noies del Club de Campo, líders.

MatadeperaA poc a poc però amb bona lletra el Polo ha anat pujant llocs en aquesta segona fase fins arribar a l'útltima jornada amb opcions de ser el líder de la lliga regular. Les polistes juguen a casa contra l'Egara amb la necessitat de guanyar per aspirar a la primera plaça i, per tant, tenir el factor camp a favor en el play-off al títol. L'equip barceloní haurà d'anar en compte també per no perdre la segona plaça que ostenta ara mateix. Per assolir aquesta fita només han d'igualar el resultat que obtingui la Reial Societat.

L'altre equip català de la primera lliga, el Terrassa, juga a casa contra el Las Palmas en un partit intranscendent per la classificació però important per tal de seguir preparant la seva participació a l'Euro Hockey League.

A la lliga per la permanència, el Júnior té una oportunitat d'or per confirmar la seva salvació per la via ràpida. L'equip de Sant Cugat rep el Sardinero, penúltim classificat, contra qui haurà d'obtenir el mateix resultat que aconsegueixi l'Alcalà, que s'enfronta contra el líder del grup, l'Atlètic. Les de Xavi Galí podrien fer un favor a l'equip sant cugatenc si obtenen un bon resultat en el partit contra l'Alcalà amb el que acomiadaran la seva temporada.

stats