HOQUEI HERBA
Esports 28/03/2011

El Club de Campo revalida la Copa de la Reina en imposar-se a la Reial Societat per 3 a 1

El Polo va penjar-se la medalla de bronze després de guanyar per 1 a 0 l'Atlètic en la final de consolació

Oriol Malgosa
El Club de Campo aixecant la Copa de campió.

MatadeperaEl Club de Campo va aconseguir ahir el seu quart títol consecutiu de la Copa de la Reina i el desè de la seva història. Tal com li va passar en les semifinals contra l'Atlètic, l'equip d'Arseni Sanyé va haver de remuntar un gol inicial de les donostiarres, marcat per Maria Gómez al primer minut de partit. Montse Cruz, Pilu Sánchez i Carla Rebecchi van marcar els gols de l'equip madrileny, que amb aquest triomf s'ha tret l'espina de la derrota contra la Reial de la setmana passada.

Després de les derrotes dels equips catalans en les semifinals (el Polo va caure per 1 a 0 davant la Reial i l'Atlètic va perdre 5 a 1 contra el Club de Campo), els dos equips catalans es van jugar la medalla de bronze, amb victòria final de l'equip barceloní. Julieta Franco va marcar de penal al minut tres de joc l'únic gol del partit.

Diumenge vinent torna la lliga femenina. A falta de dues jornades perquè s'acabi la lliga regular, el Club de Campo és líder empatat a punts amb la Reial Societat. El Polo i l'Egara seran els dos altres equips que disputin el play-off al títol, mentre que el Terrassa ja no té res a guanyar. A l'equip de les Pedritxes li queda, això sí, la participació a la Copa d'Europa femenina que tindrà lloc de l'11 al 13 de juny en una seu encara per determinar.