HOQUEI SALA
Esports 28/01/2011

Atlètic i Egara acaricien la final del Campionat de Catalunya d'Hoquei sala

Els dos equips terrassencs només necessiten sumar un empat en els seus enfrontaments de demà per disputar la final d’un torneig descafeïnat

Oriol Malgosa
2 min
L'Atlétic, campió del campionat de Catalunya d'hoquei sala 2010

Matadepera p { margin-bottom: 0.21cm; } La versió més reduïda del Campionat de Catalunya dels últims anys posarà punt i final aquest cap de setmana al pavelló de Matadepera. Atlètic i Egara, amb vuit punts cadascun, es perfilen com els més que possibles finalistes del torneig, que ha tingut com a principal absència el RC Polo. Abans, però, dissabte a les 3 de la tarda al pavelló de Can Salas protagonitzaran el gran derbi egarenc per decidir qui es queda amb la primera plaça del grup.

CD Terrassa i Vallès Esportiu són els altres equips que després de la disputa dels primers quatre partits el cap de setmana passat, encara tenen alguna opció d’entrar en la final. Els vermells s’enfrontaran al filial de l’Atlètic demà a les 4 de la tarda amb la intenció de, com a mínim, assegurar-se la lluita per les medalles. Independentment de la classificació, l’equip de Marc Barrachina és l’únic que té la plaça garantida al Campionat d’Espanya per la seva condició d’amfitrió, mentre que els tres millors equips hauran de disputar la fase prèvia.

Atlètic 1952, tercer participant groc-i-negre a la competició, també té opcions d’entrar a la lluita per les medalles. Els de Xavi Gasol necessiten sumar tres punts en els enfrontaments contra EHC i Barça si volen jugar el partit pel tercer i quart lloc.

En l’apartat femení, que només compta amb quatre participants, Egara i CD Terrassa són líders empatats a 3 punts. Júnior i Atlètic, amb un punt, haurien de guanyar l’últim partit de grup per golejada si volen plantar-se a la final. Sigui quin sigui el resultat final, l’Egara serà el representant català al Campionat d’Espanya, ja que la resta d’equips han renunciat a participar-hi.

La final femenina tindrà lloc a Matadepera a ¾ de 12, just abans que comenci la final de la competició masculina, que serà a la una.

stats