ATLETISME
Esports 16/08/2013

Isinbàieva afirma que s'han malinterpretat les seves paraules sobre la llei contra la propaganda gai

L'atleta russa apunta que el que volia dir és que la gent hauria de respectar les lleis d'altres països

Efe
1 min

MoscouL'atleta russa Ielena Isinbàieva, campiona i plusmarquista mundial de perxa, assegura en un comunicat difós aquest divendres que les seves paraules en suport a la llei contra la propaganda homosexual vigent a Rússia han estat malinterpretades.

"L'anglès no és la meva primera llengua i crec que pot ser que les meves paraules fossin malinterpretades. El que vaig voler dir és que la gent hauria de respectar les lleis d'altres països, sobretot quan hi estan de visita", afirma Isinbàieva en una breu nota.

La 'tsarina' havia criticat aquest dijous en roda de premsa el gest de la sueca Emma Green, que va competir amb les ungles pintades amb els colors de l'arc de Sant Martí en suport a la comunitat gai de Rússia i per manifestar la seva protesta contra aquesta llei.

Isinbàieva ha volgut matisar les seves paraules. "Vull deixar clar que respecto el punt de vista dels meus companys atletes i subratllo amb rotunditat que estic en contra de qualsevol discriminació contra els gais per raó de la seva sexualitat".

La perxista de Volgograd, que a Moscou acaba d'aconseguir el seu tercer títol mundial, ha manifestat aquest dijous el seu suport al govern rus en relació amb la llei contra la propaganda homosexual i ha rebut algunes crítiques d'altres atletes.

stats